مو

نحوه کاشت مو FUE چگونه است؟

با بالا رفتن سن، چرخه رشد و رویش مجدد موها کوتاه می‌شود و این روند ادامه دارد تا زمانی که دیگر مویی از فولیکول‌ها رشد نکند. این روند در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود و برای همه یکسان نیست. موی برخی در دهه ۲۰ عمرشان شروع به ریزش و کچل شدن می‌کند و برخی خیلی دیرتر این اتفاق برایشان خواهد افتاد. لازم به ذکر است که برخی افراد نیز اصلا دچار ریزش مو و کم پشتی یا طاسی نخواهند شد.

خوشبختانه امروزه برای کسانی که دچار این مشکل می‌شوند، را‌ه‌های متفاوتی برای درمان وجود دارد، از روش‌های تقویت مو گرفته تا کاشت. پس جای نگرانی در این مورد وجود ندارد. یکی از روش‌های کاشت مو که در حال حاضر بسیار مورد توجه پزشکان و مراجعان قرار گرفته است، کاشت مو fue است. در ادامه درباره این روش و نحوه انجام آن در پزشکبان شرح خواهیم داد.

کاشت مو به روش fue چیست؟

کاشت مو fue یا استخراج واحد فولیکولی روشی است که در آن فولیکول‌های مو را از ناحیه اهداکننده مانند پشت و کنار پوست سر که در آن موها در طول زندگی فرد نمی‌ریزند، برداشته و در منطقه مورد نظر که دچار طاسی یا کم پشتی شده است، می‌کارند. با جایگزینی فولیکول‌های قدیمی با فولیکول‌های جدید که هنوز هم قادر به رشد مو هستند، مو پس از مدتی دوباره رشد می‌کند. در واقع پس از پیوند، فولیکول‌ها توسط رگ‌های خونی تغذیه می‌شوند و باعث رشد مو در ناحیه‌ای که قبلاً موهای نازک داشته یا طاس شده است، می‌شوند. این عمل توصیه می‌شود به دلیل سخت و دشوار بودن توسط دکتر کاشت مو در تهران انجام شود.

در این روش، جراح هر واحد فولیکولی را یکی یکی با استفاده از میکرو پانچی که قطر آن از ۰.۷ تا ۱.۱ میلی‌متر متغیر است استخراج می‌کند. انواع مختلفی از پانچ‌ها و روش‌های استفاده از آن‌ها وجود دارد مانند منگنه‌های دستی، پانچ‌های موتوری و غیره که همه آنها نتایج خوبی برای کاشت مو fue ارائه خواهند داد. تنها مورد متفاوت، توانایی و تجربه جراح است. در یکی از روش‌های کاشت fue از ربات برای فرایند استخراج استفاده می‌کنند.

کاشت مو به روش fue

واحدهای فولیکولی در کاشت مو fue می‌توانند شامل یک، دو، سه یا چهار تار مو در هر واحد باشند. در ایجاد ظاهری طبیعی پس از پیوند، عوامل زیادی مانند طراحی خط قدامی مو، تراکم خوب، جهت کاشت فولیکول‌ها، استفاده از واحدهای فولیکولی مناسب در هر مکان و غیره تاثیر دارند.

در مورد جای زخم در ناحیه اهداکننده در این روش کاشت مو، صدها یا حتی هزاران اسکار نقطه‌ای شکل بر جای می‌ماند. البته اگر کاشت به درستی انجام شود، حتی در یک مدل موی کوتاه این اسکارها به سختی قابل تشخیص خواهند بود و باید دقت کنید تا نقاط سفید بسیار ریزی را تشخیص دهید. پس نگرانی برای باقی ماندن جای زخم در این روش بی مورد است.

مراحل کاشت مو به روش fue

مراحل پیوند در روش کاشت مو fue، به شکل زیر است:

  • ابتدا موهای ناحیه‌ای که قرار است فولیکول‌ها از آنجا برداشته شوند و اطراف ناحیه پیوند را می‌تراشند.
  • سپس با استفاده از ابزار میکروپانچ، فولیکول‌ها را از پوست ناحیه بانک مو جدا می‌کنند.
  • بعد یک سری برش‌های ریز را با یک سوزن یا ابزار کوچک و تیزی در محل وارد کردن و کاشت فولیکول‌های استخراج شده، ایجاد می‌کنند و فولیکول‌ها را در این برش‌ها وارد می‌کنند.
  • در نهایت جراح ناحیه کاشت مو را تمیز کرده و بانداژ می‌کند.

کاربرد کاشت مو به روش fue

از روش کاشت مو fue، می‌توان برای پیوند در هر قسمتی از سر که دچار ریزش مو شده است، استفاده کرد. لازم به ذکر است که این روش برای کاشت ریش و حتی ابرو هم استفاده می‌شود. اما اغلب این جراحی روی پوست سر انجام می‌شود. ناحیه اهداکننده یا بانک مو علاوه بر پوست سر می‌تواند بازوها، پاها یا حتی ناحیه تناسلی باشد.

افرادی که دچار ریزش مو جلوی سر یا نزدیک به خط رویش مو شده‌اند، می‌توانند با این روش کاشت مو به نتایج خوبی برسند. در صورتی ‌که قصد استفاده از روش کاشت مو fue را دارید، حتما باید ابتدا با متخصص پوست و مو و زیبایی مشاوره داشته باشید تا مطمئن شوید که کاندید مناسبی برای این کار هستید.

کاندیدای مناسب برای کاشت مو fue

پس از مراجعه و مشاوره با پزشک متخصص، وی با بررسی وضعیت رشد مو و الگوی طاسی سر شما تعیین می‌کند که آیا روش کاشت مو fue برای شما مناسب است یا نه. استفاده از این روش پیوند مو معمولا برای افراد زیر توصیه می‌شود:

  • کسانی که در قسمت پشت و کناره‌های سر دارای موهایی با رشد کافی هستند.
  • افرادی که به هیچ بیماری خاصی مبتلا نیستند.
  • افرادی که میزان ریزش مو در آن‌ها متوسط است.
  • افرادی که در بانک مو دارای موهای بیشتر و ضخیم‌تر هستند.

چه افرادی کاندید مناسب برای انجام کاشت مو به روش fue نمی باشند؟

اما روش کاشت fue برای برخی اشخاص مناسب نیست از آن جمله:

  • افرادی که دارای مشکلات سلامتی مزمن هستند مانند بیمارهای قلبی، نارسایی کلیوی یا کبدی و دیابت.
  • افرادی با سن زیر ۲۵ سال.
  • افراد مبتلا به بیماری هموفیلی.
  • اشخاصی که بانک موی مناسبی ندارند.

مراقبت های قبل از کاشت مو fue

بهتر است قبل از انجام کاشت مو fue موارد زیر را رعایت کنید:

  • حداقل یک روز قبل از انجام جراحی سیگار و دخانیات مصرف نکنید.
  • سعی کنید حدود ۲ هفته قبل از کاشت مو، آسپرین یا داروهای رقیق کننده خون مصرف نکنید.
  • هیچ نوع ویتامین یا مکمل غذایی را حداقل ۲ هفته قبل از عمل استفاده نکنید.
  • بهتر است حدود ۲ هفته قبل از جراحی فوق، مصرف داروهای ضد افسردگی را متوقف کنید.
  • قبل از کاشت، موی خود را اصلاح نکنید.
  • از چند هفته قبل، روزانه ۱۰ الی ۳۰ دقیقه پوست سر خود را ماساژ دهید تا جریان خون در پوست سر بهبود یابد.
  • هر دارویی را که جراح توصیه می‌کند، مصرف کنید.
  • یک نوار قلب (ECG) و آزمایش خون انجام دهید.

مراقبت های بعد از کاشت مو fue

دوران ریکاوری از جراحی کاشت fue، بسیار سریع و راحت است. تنها ممکن است تا ۳ روز کمی تورم یا ناراحتی در ناحیه برداشت و پیوند مو داشته باشید. در این دوران و برای تسریع بهبود به توصیه‌های پزشک توجه کنید و موارد زیر را رعایت کنید:

  • حداقل تا ۳ روز موی خود را نشویید و دوش نگیرید.
  • پس از شروع شستشوی موها تا چند هفته با شامپوهای بدون عطر و ملایم موی خود را بشویید.
  • بهتر است برای تسریع روند بهبودی، چند روز مرخصی بگیرید و در منزل استراحت کنید.
  • موهای جدید را تا ۳ هفته شانه نکرده و برس نزنید.
  • تا مدت لازم کلاه نپوشید.
  • حداقل برای مدت یک هفته هیچ گونه فعالیت بدنی و ورزش شدید انجام ندهید.
  • ممکن است برخی از تارهای مو در طول فرایند بهبودی بریزند که این امر کاملا طبیعی است.
  • بسته به سلامت موهای کاشته شده، ممکن است موها به اندازه مورد انتظار رشد نکنند. برای دیدن نتیجه نهایی باید کمی صبر داشته باشید.

هزینه کاشت مو به روش fue

هزینه نهایی کاشت مو fue، به موارد متعددی بستگی دارد که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

  • مقدار موی استخراج و کاشته شده
  • تعداد جراحان و میزان مهارت آن‌ها
  • شرایط کلینیک مورد نظر

هزینه کاشت مو به روش fue

هزینه این جراحی مشمول بیمه نمی‌شود و باید به صورت آزاد آن را پرداخت کنید زیرا اکثر طرح‌های بیمه درمانی، این گونه عمل‌های زیبایی را پوشش نمی‌دهند. علاوه بر این باید داروهای تجویز شده توسط پزشک را که برای تسکین درد یا سایر عوارض جانبی تجویز شده است، تهیه و مصرف کنید. اما به ‌طور کلی هزینه روش کاشت مو fue، مبلغی در حدود ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان برآورد می‌شود.

تفاوت کاشت مو fue با fut

تفاوت بین روش کاشت مو fue و fut در این است که در طی پیوند واحد فولیکولی fut جراح یک نوار کامل از پوست ناحیه اهداکننده را از پشت سر برداشته و فولیکول‌های مو را از این نوار استخراج می‌کند اما در روش FUE، فولیکول‌ها مستقیماً از پوست سر گرفته می‌شوند. در کاشت مو FUT، کل نوار مو طی یک حرکت برداشته می‌شود و سپس به فولیکول‌های جداگانه تقسیم می‌شود که باعث ایجاد یک اسکار خطی قابل توجه در پشت سر می‌شود.

تفاوت کاشت مو fue با روش کاشت مو fut

از نظر مدت زمان بهبودی، تفاوت زیادی بین این دو روش کاشت مو وجود دارد. در کاشت مو به روش FUE، حداقل میزان خونریزی وجود دارد و معمولاً در طی یک هفته بهبودی حاصل می‌شود و تقریباً هیچ عارضه‌ای وجود نخواهد داشت. اما در روش کاشت مو fut، به این دلیل که یک نوار از پوست سر برداشته می‌شود، اغلب چند هفته طول می‌کشد تا جای زخم‌ها بهبود یابند. علاوه بر این نتایج کاشت fue اغلب بهتر از نتایج کاشت FUT است و ظاهری طبیعی‌تر برای موها ایجاد می‌کند.

تفاوت کاشت مو fue با sut

در هر دو روش کاشت fue و sut، فولیکول‌های مو به صورت جداگانه استخراج و کاشته می‌شوند. اما در روش SUT بدون مداخله دست و کاملا اتوماتیک این کار انجام می‌شود و با دستگاه لیزر پانچ زیر نظر پزشک متخصص، فولیکول‌ها برداشته می‌شوند در حالی که در روش fue، فولیکول‌ها به صورت دستی توسط متخصص برداشته می‌شوند.

در تکنیک SUT، فولیکول‌ها پس از برداشت فریز می‌شوند و تا زمان کاشت آسیبی نمی‌بینند اما در روش FUE ممکن است در طی فرایند برداشت و کاشت فولیکول‌ها، برخی از آن‌ها از بین بروند. تفاوت دیگر این است که کاشت مو به روش SUT معمولاً در یک جلسه انجام می‌شود در حالی که روش FUE طی چند جلسه متوالی انجام می‌شود.

کلام آخر

در مجموع می‌بینیم که در حال حاضر با توجه به روش‌هایF متعدد مثل مراجعه بهترین کلینیک کاشت مو برای درمان ریزش و طاسی مو، جای نگرانی زیادی در این زمینه باقی نمی‌ماند. پس از مراجعه و مشاوره با پزشک متخصص، روش برتر برای شما تشخیص داده می‌شود و پس از انجام بررسی‌ها و آزمایشات لازم، شما آماده انجام پیوند موی مورد نظر خواهید بود. تنها نکته مهم این است که برای مشاهده نتایج جراحی باید صبور باشید و مدت زمان لازم را که پزشک اعلام می‌کند، منتظر بمانید. در نهایت شاهد رشد مجدد موهای خود خواهید بود به شرط اینکه به پزشک و کلینیک معتبری در این زمینه مراجعه کرده باشید.

کاشت مو fue چقدر زمان است؟

این روش معمولا در یک جلسه طولانی یا چند جلسه کوتاه انجام می‌شود که این مدت زمان اصولا به تعداد پیوندها بستگی دارد ولی یک جلسه معمولی ۳ تا ۵ ساعت زمان خواهد برد.

کاشت مو پلاس چیست؟

کاشت مو به روش FUE پلاس نوعی از تکنیک FUE است که برداشتن ریشه مو از ناحیه بانک مو با استفاده از دستگاه‌های رباتیک انجام می‌گیرد.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا