مقالات پزشکبان

قویترین داروی ضد قارچ واژن

قارچ واژن امری متداول بین زنان است که ممکن است در هر سنی ایجاد شود. اما با این حال هنوز بسیاری از زنان هنگام بروز این عفونت، از مراجعه به پزشک خودداری کرده و سعی می‌کنند با مصرف دارو و پماد بیماری خود را درمان کنند. این مقاله برای افرادی است که به دنبال بهترین و قویترین داروی ضدقارچ واژن هستند؛ اما باید این نکته را ذکر کنیم که مصرف دارو بدون تجویز پزشک می تواند، عوارض خطرناکی برای شما در پی داشته باشد.

در بعضی از مواقع، نکاتی وجود دارد که از نظر پزشک متخصص مشخص می‌شود و در صورتی که در فرایند درمان این بیماری، به این نکات توجه نشود، ممکن است خطراتی اجتناب ناپذیر برای بیمار ایجاد شود. پس بهتر است در کنار مشورت با یک متخصص و بررسی دقیق علت خارش واژن، به دنبال قوی‌ترین داروی ضد قارچ واژن باشید تا بیماریتان به بهترین نحوه درمان شود.

اما سؤال اینجاست که بهترین داروی ضد قارچ واژن چیست؟ ما در این مقاله از پزشکبان تصمیم داریم، بهترین داروهای مناسب برای عفونت قارچی رحم است را معرفی کنیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

علائم قارچ واژن چیست؟

بیایید قبل از اینکه به سراغ دارو‌ های درمان قارچ واژن برویم، ببینیم که علائم این بیماری چیست.

  • وجود سوزش و خارش در ناحیه فرج
  • وجود درد در هنگام ادرار
  • وجود ترشحات سفید و بی بو
  • درد هنگام رابطه جنسی

البته اگر شدت عفونت بالا باشد، علائم دیگری مانند قرمزی، تورم و یا ترک خوردگی روی دیواره‌های واژن نیز ایجاد می‌شود.

معرفی قویترین داروی ضدقارچ واژن

حال که با علائم قارچ و عفونت واژن آشنا شدید، می‌توانید تا حدی تشخیص دهید که آیا به این بیماری مبتلا شده اید یا خیر. اگر به این بیماری مبتلا شده‌اید، باید بگوییم که نباید نگران باشید؛ زیرا درمان قارچ واژن فرایند ساده و آسانی دارد که اغلبا با مصرف دارو و یا پماد‌های موضعی برطرف می‌شود.

البته باید گفت که مصرف برخی از دارو‌ها، نکاتی دارد که بهتر است برای اطلاع از آن‌ها به پزشک مراجعه کنید. به همین دلیل، خرید آن‌ها بدون نسخه پزشک غیر قابل ممکن است. اما برخی دیگر از دارو‌ها و پماد‌های درمان قارچ واژن، بدون نیاز به نسخه پزشک هم قابل خریداری هستند. در ادامه این مطلب از سایت پزشکبان، به قرص‌های قوی درمان قارچ واژن اشاره خواهیم کرد.

علائم قارچ واژن چیست؟

  • قرص فلوکونازول

معمولاً برای درمان بیماری قارچ واژن از قرص‌هایی استفاده می‌شود که حاوی داروی ضد قارچ هستند. برای مثال دارو‌های فلوکونازول یا می‌کونازول در این دسته قرار می‌گیرند. به طور کلی، استفاده از این دارو‌ها، تأثیر خوبی در روند درمانی قارچ واژن می‌گذارد؛ اما در برخی مواقع، کرم‌ها نیز جایگزین خوبی برای این کار هستند.

یکی از نکات مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که افراد باردار تا حد امکان نباید از این دارو‌ها از جمله فلوکونازول استفاده کنند؛ زیرا این کار سبب آسیب به جنین می‌شود. البته طبق تحقیقاتی که در این راستا انجام شده، مصرف این دسته از دارو‌ها با دوز پایین، خطری ندارد؛ اما با این حال هم اگر باردار هستید، بهتر است قبل از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

قرص‌های برتر درمان عفونت واژن پنیری

در بیشتر موارد، عفونت واژن پنیری یا قارچ واژن، با دارو‌های زیر درمان می‌شوند:

  1. فاروپنم
  2. ترکونازول
  3. کلوتریمازول
  4. بوتوکونازول
  5. کلیندامایسین
  6. کاسپوفونژین
  7. سیپروفلوکساسین
  8. سفدیتورن
  9. تینیدازول
  10. می‌کونازول
  11. دکولینیوم
  12. دی انسترول

درمان قارچ واژن با قرص مترونیدازول

یکی از بهترین داروهای مبارزه با عفونت‌ها و باکتری‌ها، مترونیدازول است. این دارو یک انتی بیوتیک پرکاربرد است که اغلبا در درمان خانگی قارچ واژن تأثیر‌گذار است. اما بهتر است هنگام مصرف این دارو نکاتی را رعایت کنید که در زیر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

  1. قبل از مصرف دارو، دست‌های خود را تمیز کنید.
  2. دارو را با استفاده از اپلیکاتور موجود در بسته مصرف کنید.
  3. دارو را در زمان درست مصرف کنید؛ در غیر این صورت، احتمال مقاوم شدن قارچ واژن به دارو وجود دارد.

درمان قارچ واژن با دارو‌های گیاهی

قبل از اینکه برخی دارو‌ های گیاهی درمان عفونت‌های قارچی واژن را معرفی کنیم، باید بگوییم که دارو‌های گیاهی که در راستای درمان عفونت واژن مورد استفاده قرار می‌گیرند، به اندازه دارو‌های شیمیایی قابل اطمینان نیستند؛ پس بهتر است در کنار استفاده از قرص‌های درمان قارچ واژن، به فکر استفاده از دارو‌های گیاهی باشید.

برخی از موارد که در این زمینه قابل استفاده هستند عبارت‌اند از:

  • روغن نارگیل و روغن درخت چای که به صورتی موضعی قابل استفاده هستند.
  • سیر و ماست که به صورت خوراکی قابل استفاده هستند.

نکته: حتماً قبل از مصرف موضعی دارو‌های گیاهی درمان خانگی عفونت واژن، دست‌های خود را به خوبی بشویید.

البته به یاد داشته باشید که ممکن است برخی از دارو‌های گیاهی با برخی از داروی شیمیایی درمان قارچ واژن سازگاری نداشته باشند. در این صورت، احتمال بروز دیگر عوارض جانبی مصرف این دو دارو درکنار هم نیز وجود دارد. بهترین کاری که می‌توانید برای ایجاد هماهنگی بین این دو مورد انجام دهید این است که با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید و در صورت تأیید او به سراغ مصرف داروهای گیاهی بروید.

درمان قارچ واژن با دارو‌های گیاهی

آنچه در مقاله داروی ضدقارچ واژن خواندید:

ابتلا به قارچ واژن امری طبیعی است. اما در صورتی که به درمان این بیماری بی توجهی کنید، احتمال بروز دیگر بیمار‌های مربوطه افزایش می یابد که هر کدام خطرات بلقوه‌تری را در پی دارند. پس بهتر است با جمع‌آوری اطلاعات در این زمینه و مراجعه به پزشک، فرایند درمانی قارچ واژن را شروع کرده و تا درمان کامل این بیماری، این فرایند را دنبال کنید.

اما سؤال اصلی که می‌خواستیم در این مطلب از سایت پزشکبان به آن پاسخ دهیم این است که بهترین داروی درمان قارچ واژن چیست. در همین راستا، به دارو‌های معروف و قابل اعتماد این زمینه پرداختیم و همچنین با علائم قارچ واژن آشنا شدیم. در آخر باید یادآور شویم که نباید برای درمان این بیماری به سراغ مصرف خودسرانه دارو‌ های ضد قارچ واژن بروید و حتماً باید قبل از مصرف دارو، به پزشک مراجعه کنید. از همراهی شما تا پایان این مطلب متشکریم.

ابتلا به قارچ واژن قبل از بلوغ ممکن است؟

همانطور که اشاره کردیم، احتمال ابتلا به عفونت‌های واژن در هر سنی وجود دارد؛ ولی این احتمال در سنین قبل از بلوغ و یا یائسگی بسیار کمتر است.

احتمال ابتلا به قارچ واژن در چه زنانی بیشتر است؟

احتمال ابتلا به قارچ واژن در برخی از زنان بیشتر از باقی زنان است. برای مثال بانوان باردار جز این دسته قرار می‌گیرند. البته موارد دیگری مانند اینکه خانم دارای سیستم ایمنی ضعیفی باشد و یا به بیماری قند خون یا همان دیابت نیز ابتلا داشته باشد نیز استعداد بیشتری برای مبتلا شدن به این بیماری را دارند.

عوامل ابتلا به عفونت قارچی چیست؟

به صورت کلی، هرکاری که سبب افزایش میزان قارچ‌های میکروسکپی در ناحیه واژن شود، عاملی است برای ابتلا به بیماری‌های عفونی و یا قارچی واژن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا