ایمپلنت دندان جلو + قیمت ۱۴۰۲
هزینه و نحوه انجام ایمپلنت دندان جلو چطور است؟ ایمپلنت کردن از محبوبترین روشهای اصلاح طرح لبخند است که به فرد کمک میکند تا با داشتن دندانهایی طبیعی و سالم، زندگی عادی همراه با اعتماد به نفس را تجربه کند.
این روش بسیار موثر بوده و نتیجه آن شباهت زیادی به دیگر دندانهایتان خواهد داشت؛ بهطوریکه شاید در نگاه اول کسی نتواند دندان ایمپلنت شده شما را از دندانهای طبیعیتان تشخیص دهد. اگر شما هم قصد دارید تا در آیندهای نه چندان دور این شیوه را امتحان کنید، با ما همراه باشید.
دهان یکی از حساسترین بخشهای بدن است؛ به همین دلیل اکثر افراد در سنین و شرایط مختلف با مشکلات مربوط به سلامت دهان و دندان درگیر هستند. مراکز و کلینیکهای دندانپزشکی زیادی در سراسر کشور به منظور رفع این مشکلات تأسیس شدهاند. انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی در کرج میتواند بهترین نتایج را برای بیماران حاصل کند.
ایمپلنت دندان جلو چقدر طول میکشد؟
ایمپلنت دندان جلو یک شیوه سریع برای خلاص شدن از دست دندانهای شکسته و آسیبدیده پیشین است. بهطورکلی پروسه کاشت ایمپلنت در هفت الی هشت ماه طول میکشد که البته همین مدت هم میتواند تحت تاثیر عواملی مانند تعداد دندانها، وجود یا عدم وجود بیماری یا عفونتهای دهانی و لثهای، میزان تراکم استخوانی فک و وضعیت کلی بدن قرار بگیرد.
دوران استراحت پس از کاشت ایمپلنت سریعتر و راحتتر از دیگر روشهای ترمیمی است. البته در بعضی مواقع ممکن است دندانپزشک بعد از اتمام جراحی از یک پانسمان مخصوص برای ترمیم سریعتر زخم استفاده کند. در فاصله زمانی بین کاشت ایمپلنت و آماده شدن دندان دائمی، میتوان از دندانهای موقت استفاده کرد تا زیبایی ظاهری لبخند از بین نرود.
قیمت ایمپلنت دندان جلو
هزینه ایمپلنت دندان جلو در شهرهای مختلف میتواند متفاوت باشد و به عوامل متعددی مانند جنس دندان، جنس ایمپلنت، تعداد دندانهای ایمپلنت شده و نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان است. پیوند استخوان (bone grafting) روشی است که در آن موادی مشابه استخوان را به استخوان فک اضافه میکنند تا جراح بتواند دندان جدید را روی آن قرار دهد.
عوامل دیگری که ممکن است روی قیمت نهایی ایمپلنت دندان جلو تاثیرگذار باشند عبارتند از: مهارت و شهرت جراح، مکان مطب دندانپزشک و هزینه بیهوشی (درصورت لزوم). بهتر است قبل از شروع فرایند کاشت ایمپلنت از دندانپزشکتان جزییات دیگر و هزینه تمام شده را بپرسید. بهطورکلی قیمت ایمپلنت دندان جلو در شهرهای بزرگ از پنج میلیون تومان تا بیست میلیون تومان (به ازای هر واحد دندان) متغیر است.
ایمپلنت دندان جلو فک بالا
قبل از هر اقدامی لازم است تا دندانپزشک از وضعیت سلامتی و سابقه پزشکی بیمار مطلع شود تا با عواملی که میتوانند روی نتیجه کاشت ایمپلنت تاثیر منفی بگذارند آشنا شود. در مرحله بعد باید با انجام تستهای تشخیصی سلامت عمومی دندانهای بیمار بررسی شود. تستهای تشخیصی شامل گرفتن تصاویر سی تی اسکن، عکسبرداری دو بعدی از دندانها و تهیه قالب از دندانها است که با هدف طراحی روش درمانی تخصصی گرفته میشوند.
پس از طراحی یک برنامه مشخص برای کاشت ایمپلنت دندان جلو فک بالا و انجام مقدمات آن، فرایند کاشت آغاز میشود. جراح برشی نسبتا عمیق را در محل مورد نظر ایجاد کرده و پایه ایمپلنت را داخل آن و استخوان فک بالا قرار میدهد. پایه ایمپلنت در واقع یک پیچ یا میله کوچک است که از جنس فلز تیتانیوم ساخته میشود.
در این مرحله جراح فرایند را متوقف میکند تا برش جراحی ترمیم شده و پایه تیتانیومی در جای خود محکم شود. به عبارتی دیگر برای ادامه فرایند کاشت لازم است تا پایه ایمپلنت با استخوان فک پیوند استخوانی ایجاد کند و با آن جوش بخورد. این مرحله حدود چهار الی شش ماه به طول میانجامد.
پس از گذشت مدت معین شده، دندانپزشک اباتمنت را روی پایه ایمپلنت قرار میدهد. اباتمنت از جنس طلا، سرامیک یا تیتانیوم ساخته میشود و مرز میان تاج و پایه ایمپلنت است. در این مرحله اندازهگیریهای لازم (قالبگیری و …) برای ساخت تاج نیز انجام میشود.
تاج همان سطح بیرونی دندان ایمپلنت شده است که از ماده پرسلن و متناسب با شکل ظاهری دندانهای فرد ساخته میشود. در نهایت بعد از حدود سه الی چهار هفته، تاج بهوسیله چسب یا پیچ به اباتمنت متصل میشود. درصورت استفاده از پیچ، برای پوشاندن فضاهای خالی و یکدست کردن دندان، از ماده همرنگ دندان استفاده میشود.
ایمپلنت دندان جلو فک پایین
پروسه ایمپلنت دندانهای جلو کاملا شبیه به هم است و تفاوت واضحی میان آنها وجود ندارد. البته دندانهای پیشین فک بالا تاثیر بیشتری در زیبایی ظاهری فرد دارند و به همین دلیل باید در کاشت و ترمیمشان بیشتر دقت کرد. شاید با خودتان فکر کنید که در فاصله میان جاگذاری پایه و ساخت تاج جای خالی دندانتان شما را اذیت کرده و تاثیر منفی روی زیبایی ظاهریتان خواهد گذاشت.
لازم است بدانید که در این زمان فضای بین دندانهای پیشین شما خالی نخواهد ماند و جراح در این محل یک پروتز مصنوعی قرار خواهد داد تا مشکلی برای شما ایجاد نشود. البته این پروتزها “موقتی” هستند و به همین دلیل نباید از آنها برای جویدن و بریدن مواد غذایی استفاده کنید.
عوارض ایمپلنت دندان جلو
به طور کلی عوارض پس از ایمپلنت دندان جلو را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
عوارض ایمپلنت پس از جراحی
این عوارض نیز به دو بخش طبیعی و غیر طبیعی تقسیم میشوند:
- عوارض طبیعی ایمپلنت دندان جلو:
این عوارض شامل تب خفیف تا یک روز پس از جراحی، خونریزی، درد و تورم در موضع هستند.
- عوارض غیرطبیعی ایمپلنت دندان جلو:
در جراحیهای پیچیده که مدت زمان زیادی طول میکشند، ممکن است عوارضی برای بیمار ایجاد شوند که در بین عموم مردم کمتر شایع هستند. یکی از این عوارض پاره شدن غشای سینوس است که با مراجعه به دندانپزشک جراح میتوان آن را درمان کرد. اگر ایمپلنت وارد کانال عصب شده باشد، این احتمال وجود دارد که بیمار تا مدتی (حداکثر دو سال) دچار بی حسی لب شود.
البته برای بهبود این عارضه لازم است فشار وارده از سوی ایمپلنت به عصب برداشته شود. برای تسریع در این روند نیز میتوان از داروهایی مانند دگزامتازون و ویتامین بی و روشهایی مانند لیزر کمتوان (تا حداکثر دو ماه بعد از آسیب) یا فیزیوتراپی لب و فک پایین استفاده کرد. افتادن ریشه دندان یا پایه ایمپلنت در حفره سینوسی نیز از دیگر عوارض کاشت ایمپلنت است.
عوارض ایمپلنت پس از تکمیل کاشت
ممکن است تا چند ساعت پس از قرار دادن تاج ایمپلنت روی دندانهای مجاور احساس فشار کنید. این عارضه موقتی است و پس از مدتی برطرف خواهد شد. فضای بین دندان کاشته شده و دیگر دندانها باید به شکل سطح تماس باشد؛ بهطوریکه مواد غذایی در این فضا گیر نکرده و بهراحتی خارج شود. در غیر این صورت ممکن است تا چند سال آینده دچار پوسیدگی دندان و مشکل لثه در مجاورت ایمپلنت شوید.
از دیگر عوارض مهم پس از کاشت ایمپلنت، شل شدن پیچ اباتمنت است که ترمیم آن نیاز به زمان و انرژی زیادی دارد و کمتر دندانپزشکی حاضر به اصلاح آن میشود. برای جلوگیری از این عارضه، بهتر است در انتخاب کلینیک دقت کنید و مطمئن شوید که میتوانید تا مدتها به متخصص ایمپلنت خود برای ترمیم و اصلاح آن دسترسی داشته باشید.
مطالعه بیشتر: معرفی بهترین متخصص ایمپلنت در تهران
سخن پایانی
ایمپلنت دندان جلو یکی از بهترین روشهایی است که میتواند سلامت و زیبایی را به لبخند شما بازگرداند. بهتر است برای جلوگیری از عوارض احتمالی، مصرف موادی مانند کلسیم را افزایش دهید و نکات مراقبتی را به خوبی را رعایت کنید. اگر سوالی در این زمینه داشتید، با همکاران ما در ارتباط باشید.
منبع: luxden