مقالات پزشکبان

بهترین زمان ختنه نوزاد چه زمانی است؟

ختنه نوزاد، جراحی کوچکی است که طی آن پوست انتهای آلت پسران برداشته می‌شود. این عمل می‌تواند در ماه‌های مختلف نوزادی انجام ‌شود. با این حال انجام آن در بهترین زمان می‌تواند درد و طول درمان آن را کاهش دهد. در ادامه توضیحاتی بیشتری در مورد بهترین زمان برای ختنه نوزادان ارائه خواهد شد.

پس از اینکه فرزند پسر به دنیا می‌آید، والدین آن با چالش‌های مرتبط با ختنه نمودن آن مواجه هستند و همواره برایشان سوال است که چه زمانی باید فرزند خود را ختنه کنند؟ یا اینکه ویژگی بهترین دکتر ختنه برای ختنه نمودن پسر چیست؟ به طور کلی ختنه نمودن پسر یکی از متداول‌ترین جراحی‌هایی محسوب می‌شود که برای هر پسری انجام می‌شود.

چه زمانی باید برای ختنه نوزاد اقدام شود؟

چه زمانی باید برای ختنه نوزاد اقدام شود؟

ختنه نوزاد باید در بهترین زمان آن انجام شود. طبق تجربه و توصیه پزشکان، بهترین زمان برای این عمل می‌تواند پایان یک ماهگی تا ۴۰ روزگی نوزاد باشد. متخصص اطفال یا جراحان مخصوص ختنه می‌توانند این اقدام را انجام دهند.

علاوه بر زمان ذکر شده برخی از پزشکان معتقد هستند بهترین زمان برای این کار، وقتی است که احتمال دچار شدن به بیماری زردی کاملاً رفع شده باشد. علت این شرایط، سخت بودن نگهداری از کودکی است که علاوه بر درد حاصل از زخم ختنه با مشکلات فیزیولوژیکی زردی نیز دسته و پنجه نرم می‌کند.

انجام ختنه در زمان‌های دیگر چگونه خواهد بود؟

بعضی از افراد تصور می‌کنند ختنه نوزاد بدون درد است. این تصور کاملاً با حقیقت مغایرت دارد. علت تأکید روی انجام ختنه در نوزادی آسان بودن فرایند در این دوران است. نوزادان در روز‌های اول تولد پوست بسیار نازکی دارند؛ در نتیجه جدا کردن قسمتی از پوست نسبت به دوران‌های بزرگسالی راحت‌تر خواهد بود. برای ختنه در نوزادی، بی‌حس کردن آلت برای انجام عمل کفایت می‌کند.

در حالی که برای ختنه در بزرگسالی بی‌حسی کفایت نمی‌کند و عمل باید در بیهوشی انجام شود. زخم حاصل از ختنه در بزرگسالان بسیار دردناک‌تر خواهد بود. به علاوه بهبود این زخم به درازا می‌کشید که آزار دهنده خواهد بود.

فواید ختنه نوزاد از نظر علم پزشکی

فواید ختنه از نظر علم پزشکی

در ایران و دیگر مناطق مذهبی ختنه نوزاد پسر، بنا بر دستور دینی انجام می‌شود. با این حال تحقیقات انجام شده در علم پزشکی نشان می‌دهد این اقدام مزایای دیگری نیز دارد. در ادامه به تعدادی از این مزایا اشاره خواهیم کرد.

  • پایین آمدن احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی مربوط به مجاری ادراری
  • کاهش درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی مقاربتی مانند ایدز
  • کاهش احتمال مبتلا شدن به بیماری‌های پوستی مانند فیموز
  • کم شدن احتمال ابتلا به سرطان بیضه
  • پایین آمدن احتمال مبتلا شدن به بیماری‌هایی مانند سرطان رحم برای شریک جنسی مؤنث

عوارض ختنه

ختنه نوزاد عمل سبکی است که عوارض خطرناکی ندارد. با این حال ختنه نوعی جراحی به حساب می‌آید. به همین دلیل احتمال به وجود آمدن بعضی مشکلات در برخی موارد وجود دارد. خونریزی حین عمل، بدشکل شدن آلت تناسلی، عفونت، درد، مشکلات مربوط به دفع صحیح ادرار و… از احتمالات نادر این عمل است.

عوارض ختنه نوزاد

 

مطالعه بیشتر: بهترین روش ختنه نوزاد

سخن پایانی

ختنه نوزاد عمل سختی نیست؛ با این حال بی‌دقتی در انتخاب جراح می‌تواند دردسرساز باشد. توجه داشته باشید که مراجعه به افراد غیر متخصص می‌تواند درصد پیش آمدن این مشکلات و درصد آن‌ها را افزایش دهد. بسیاری از افراد این عمل را بدون مجوز قانونی و با هزینه کمتر انجام می‌دهند. مراجعه به این افراد شاید هزینه کمتری داشته باشد؛ اما ممکن است آسیب‌هایی به کودک وارد کند که رفع آن هزینه‌های بسیار سنگین‌تری را به دنبال خواهد داشت.

منبع: easycircumcision

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا