مقالات پزشکبان

ختنه نوزاد با حلقه

اولین چالشی که والدین پس از به دنیا آمدن فرزند پسرشان، با آن موجه می‌شوند، عمل ختنه است. همان‌طور که می‌دانید ختنه نوزاد، جزء متداول‌ترین عمل‌های جراحی است که برای اکثر پسر‌ها در سراسر دنیا انجام خواهد شد. این جراحی در مناطق مذهبی مرسوم بوده و به‌عنوان یکی از واجبات در دین اسلام شناخته خواهد شد.

اما به دلیل فوایدی که دارد، در اکثر نقاط دنیا، انجام می‌شود. همان‌طور که می‌دانید ختنه نوزاد روش‌های گوناگونی دارد که یکی از این روش‌ها ختنه نوزاد با حلقه است. شما می‌توانید کودک خود را در ماه‌های اولیه ختنه کنید. البته قبل از انجام آن باید دقت داشته باشید که فرزند شما باید آمادگی لازم را داشته باشد. همچنین برای این کار می‌توانید از پزشک متخصص اطفال کمک بگیرید.

در نهایت شما با این کار خود، می‌توانید تصمیم نهایی درستی را بگیرید. این نکته را در نظر داشته باشید که هرچه انجام این عمل در کودکان زودتر انجام گیرد، برای آن‌ها بهتر خواهد بود؛ زیرا در سنین بالاتر آن‌ها درد بیشتری را احساس خواهند کرد. امروز در سایت پزشکبان ما در کنار شما هستیم تا اطلاعاتی را در زمینه ختنه نوزاد با استفاده از روش حلقه، در اختیارتان قرار دهیم؛ بنابراین اگر صاحب فرزند پسر شده‌اید و قصد انجام ختنه نوزادتان را دارید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
پیشاپیش امیدواریم، نهایت استفاده را از این مطلب ببرید.

پس از اینکه فرزند پسر به دنیا می‌آید، والدین آن با چالش‌های مرتبط با ختنه نمودن آن مواجه هستند و همواره برایشان سوال است که چه زمانی باید فرزند خود را ختنه کنند؟ یا اینکه ویژگی بهترین دکتر ختنه برای ختنه نمودن پسر چیست؟ به طور کلی ختنه نمودن پسر یکی از متداول‌ترین جراحی‌هایی محسوب می‌شود که برای هر پسری انجام می‌شود.

عمل ختنه نوزاد با حلقه چیست و چگونه انجام می‌شود؟

عمل ختنه نوزاد با حلقه چیست و چگونه انجام می‌شود؟

همان‌طور که می‌دانید ختنه نوزاد به روش‌های گوناگونی قابل‌انجام خواهد بود. یکی از پرکاربرد‌ترین و بی‌خطر‌ترین روش‌های آن، ختنه با استفاده از روش حلقه است. ختنه نوزاد با حلقه برای مدت بسیاری است که مورداستفاده قرار می‌گیرد و در بین اقوام مختلف در کشور ایران از جایگاه مناسبی برخوردار است.

برای انجام ختنه نوزاد با حلقه، در ابتدا قسمت پره پوس یا همان کلاهک آلت تناسلی، توسط پزشک جدا شده و به عقب کشیده خواهد شد. پس از آن یک برش طولی در قسمت پره پوس ایجاد شده و سپس حلقه یا پل استیبل با اندازه‌ای کاملاً مناسب در این قسمت جای‌گذاری خواهد شد.

سپس پره پوس بر روی حلقه قرار گرفته و نخ حلقه در موقعیت مناسبی به‌دور شیار‌های حلقه پیچیده خواهد شد. در نهایت با کمک یک قیچی، پره پوس دیستال به محل لیگاتور بریده خواهد شد. توجه داشته باشید که حلقه پلاستیکی تا زمانی که پوست ختنه‌گاه به طور طبیعی از بین برود، حدوداً بین ۷ تا ۱۰ روز روی آلت تناسلی نوزاد باقی می‌ماند.

در این مدت، پوست ختنه‌گاه نوزاد ممکن است در قسمت اطراف حلقه تیره شود که طبیعی است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

مزایای استفاده از ختنه نوزاد به روش حلقه

ختنه نوزاد با استفاده از روش حلقه، دارای فواید بسیار زیادی می‌باشد. به همین دلیل، سبب بر این شده تا این روش به یکی از محبوب‌ترین روش‌های ختنه نوزاد در جهان تبدیل شود.

  • اولین مزیت استفاده از حلقه در ختنه نوزاد، این است که فرایند این عمل بسیار کوتاه‌مدت بوده و با ‌سرعت نسبتا بالایی انجام خواهد شد.
  • کودک شما در این روش خونریزی ندارد و یا در صورت داشتن خونریزی، این مقدار بسیار جزئی است.
  • دوره نقاهت ختنه نوزاد در روش حلقه، نسبت به سایر روش‌های موجود، کوتاه‌تر می‌باشد.
  • به طور معمول می‌توان گفت نتیجه نهایی زیباتری نسبت به دیگر روش‌ها از خود به‌جای خواهد گذاشت.
  • استفاده از روش حلقه برای ختنه نوزاد، می‌تواند خطر ابتلا به عفونت ادراری را تا حد زیادی کاهش دهد.
  • استفاده از روش حلقه برای ختنه نوزاد، عوارض کمتری را نسبت به سایر روش‌ها به دنبال خواهد داشت.

معایب استفاده از روش حلقه برای ختنه نوزاد

معایب استفاده از روش حلقه برای ختنه نوزاد

همان‌طور که می‌دانید، هر عملی علاوه بر اینکه از مزایای زیادی برخوردار است، معایبی را نیز به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب قصد داریم تا برخی از معایب و عوارض احتمالی این روش را برایتان بیان کنیم.

  • از جمله معایبی که در این روش ختنه نوزاد وجود دارد، این است که برای همه کودکان مناسب نبوده و ممکن است یک‌سری محدودیت را به دنبال داشته باشد.
  • درست است که پس از ختنه نوزاد به روش حلقه، کودک شما دچار خونریزی نمی‌شود، اما در حین عمل، بعد از بریده شدن قسمت پوست کلاهک، در قسمت سر آلت خونریزی رخ می‌دهد.
  • بعد از ختنه نوزاد با حلقه، آلت تناسلی فرزند شما ورم‌کرده و سیاه خواهد شد. البته این موارد جزء عوارض جانبی بوده و پس از گذشت چند روز بهبود خواهد یافت.
  • همچنین استفاده از دارو‌های بی‌حسی در حین عمل، می‌تواند باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی و سوزش در این ناحیه شود.
  • در حین این جراحی ممکن است حلقه به سمت بالا رفته و آسیب به بدنه آلت تناسلی وارد کند.
  • همچنین امکان دارد حلقه زود‌تر از زمان موعد خودش بیفتد که این مورد یکی از خطرات استفاده از این روش می‌باشد.

ختنه نوزاد با روش حلقه بهتر است یا روش سنتی؟

همان‌طور که می‌دانید، در هر روش ختنه نوزاد، در صورتی که به‌درستی انجام شود، نتیجه نهایی کاملاً یکسان خواهد بود. اما نکته اصلی درباره این موضوع این است که برای چه کودکی و با چه سنی انجام می‌شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که پزشک موردنظر شما به چه اندازه، در آن روش مهارت داشته و متبحر است.

در واقع به‌طورکلی می‌توان گفت، گرچه ختنه نوزاد عملی ساده بوده و با سرعتی بالا انجام خواهد شد، اما اینکه میزان موفقیت این عمل چقدر است و با چه کیفیتی انجام می‌شود، بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین در بحث ختنه به روش حلقه یا ختنه به شکل سنتی، هیچ‌گاه موضوع بدتر یا بهتر بودن مطرح نیست؛ بلکه موضوع مهم این است که پزشک منتخب شما در روش ختنه‌ای که انتخاب کرده‌اید، تا چه اندازه در کارش مهارت و دقت دارد.

هشدار‌هایی که باید پس از عمل ختنه نوزاد آن‌ها را جدی بگیرید

هشدار‌هایی که باید پس از عمل ختنه نوزاد آن‌ها را جدی بگیرید

همان‌طور که می‌دانید در بیشتر مواقع، فرایند ختنه نوزاد با هر روشی، به‌درستی انجام می‌گیرد. اما در کنار آن باید موارد ضروری را به‌درستی شناسایی کرده تا در صورت وقوع هرگونه مشکلی، بتوانید دراسرع‌وقت، تمامی اقدامات لازم را انجام دهید؛ بنابراین در صورتی که نوزاد شما پس از ختنه با موارد و مشکلات زیر روبه‌رو شد، سریعاً پزشک خود را در جریان قرار دهید.

  • تب‌کردن بالای ۳۸ درجه کودک
  • ورم شدید در قسمت آلت تناسلی و بیضه‌ها
  • ایجاد مشکل در ادرارکردن
  • ادرارنکردن نوزاد حداکثر ۲۴ ساعت پس از ختنه
  • وجود زخم‌های پوسته‌پوسته و ترشح‌کننده
  • قرمزی ناحیه ختنه بیشتر از پنج‌روز
  • ادامه ترشحات زردرنگ بیشتر از یک هفته
  • خونریزی مداوم محل ختنه نوزاد
  • تغییر رنگ و تیره‌شدن نوک آلت تناسلی
  • خون‌مردگی وسیع آلت تناسلی و بیضه
  • افتادن حلقه در کمتر از سه روز و یا نیفتادن حلقه تا ۱۰ روز پس از ختنه

مطالعه بیشتر: ختنه با لیزر بهتره یا با حلقه

سخن پایانی

در این مطلب به طور مفصل درباره ختنه نوزاد به روش حلقه، مطالبی را در اختیارتان قرار دادیم. همچنین در مورد موضوعاتی مانند عمل ختنه نوزاد با حلقه چیست و چگونه انجام می‌شود، مزایای استفاده از ختنه نوزاد به روش حلقه، معایب استفاده از روش حلقه برای ختنه نوزاد، ختنه نوزاد با روش حلقه بهتر است یا روش سنتی و هشدار‌هایی که باید پس از عمل ختنه نوزاد آن‌ها را جدی بگیرید، صحبت کردیم.

در نهایت این نکته را پس از ختنه نوزاد در ذهن داشته باشید که به‌خوبی از نوزاد خود، مراقبت کنید. در این صورت، کودک شما دوره نقاهت کوتاه‌تری را داشته و روند بهبود آن سریع‌تر پیش خواهد رفت. توصیه ما در سایت پزشک ‌بان، به شما والدین عزیز این است که برای انجام ختنه نوزاد خود، در دوره نوزادی آن‌ها اقدام کنند. شاید برخی افراد تصور بر این داشته باشند که در نوزادی هیچ‌گونه دردی احساس نمی‌شود، اما این باور غلط بوده و این‌طور که فکر می‌کنند، نیست.

ختنه نوزاد با روش حلقه بهتر است یا روش سنتی؟

در نوزادان نیز حین انجام عمل ختنه درد وجود خواهد داشت. اما آن‌ها نسبت به کودکان و بزرگسالان فرایند آسان‌تر و راحت‌تری را تجربه می‌کنند. به‌طورکلی هرچه انجام ختنه به زمان بزرگسالی موکول شود، روند بهبودی دردناک‌تر خواهد بود.

در نهایت بهتر است در صورتی که شرایط مناسب باشد، در سنین نوزادی این عمل انجام گیرد. اکنون به پایان‌ بخش دیگر از مطالب در سایت پزشک ‌بان رسیدیم. شما همراهان عزیز، می‌توانید تجارب خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید و یا در صورت داشتن هرگونه سؤال و یا ابهامی در زمینه ختنه نوزاد، می‌توانید در قسمت کامنت‌ها آن را مطرح نمایید  تا به آن پاسخ دهیم.

در پایان امیدواریم مطالب بیان شده در این سایت برای شما، مفید و ارزنده واقع شده باشد و از آن به‌عنوان یک راهنمای مناسب استفاده کرده باشید. از همراهی شما تا پایان این مطلب نهایت سپاس و قدردانی را داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا