دندان

بلیچینگ دندان | هزینه، عوارض و دوام آن

سفید کردن دندان و داشتن دندان‌های زیبا با روش بلیچ دندان، تأثیر بسیار زیادی در لبخند شما دارد و می‌تواند چهره‌ای دلنشین را به شما ببخشد. امروزه افراد زیادی وجود دارند که از زردی دندان‌های خودشان، رنج زیادی را می‌بردند و این موضوع، باعث کاهش سطح اعتماد به نفس در این دسته از افراد شده است.

امروزه علم پزشکی به کمک این افراد آمده و روش‌های بسیاری را در اختیار آن‌ها برای سفید کردن دندان‌ها گذاشته است. بلیچینگ دندان، یکی از مؤثر‌ترین راه‌ها برای از بین بردن زردی دندان است که توسط برخی از پزشکانی که در زمینه زیبایی دندان تخصص دارند، انجام می‌شود و نظر افراد زیادی را به خود جلب کرده است.

به همین خاطر، امروز در سایت پزشکبان در کنار شما همراهان عزیز هستیم تا در مورد بلیچینگ دندان یا همان سفید کردن دندان، مطالبی مفید را در اختیارتان قرار دهیم. بنابراین اگر قصد دارید دندان‌های خود را بلیچ کنید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. پیشاپیش امیدواریم از خواندن این مطلب، نهایت استفاده را ببرید.

بلیچینگ دندان چیست؟

در ابتدا و قبل از هر چیزی نیاز است تا با تعریف اصلی بلیچینگ دندان و چیستی آن آشنا شوید تا در نهایت بتوانید درک بهتری از این موضوع داشته باشید.

همان طور که می‌دانید دندان انسان از دو بخش مینا و عاج تشکیل شده است. مینای دندان، بر روی قسمت عاج دندان قرار گرفته و باعث شفافیت و سفیدی ظاهر دندان خواهد شد. بنابراین باگذشت زمان، افزایش سن و عوامل دیگر مانند عادت‌های بد غذایی، مصرف سیگار و دخانیات، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و مصرف بیش از اندازه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های قندی، مینای دندان کاهش یافته و رفته رفته سبب بر نمایش عاج دندان خواهد شد.

در روش بلیچینگ دندان، در واقع چیزی به ساختار اصلی دندان‌های شما افزوده نخواهد شد و می‌توان گفت این روش می‌تواند؛ مانند یک نوع وایتکس برای شما عمل کند. سفید کردن دندان را می‌توانید هم در خانه و هم در مطلب دکتر انجام دهید. اما این نکته را در نظر داشته باشید که پزشک متخصص این کار را با سطح و غلظت بالاتری برای شما انجام خواهد داد.

بلیچ دندان ممکن است در طی ۳ الی ۴ مرحله برای شما انجام شود و پس از گذشت یک هفته، نتیجه نهایی آن مشخص شود. ماده اصلی که در این روش به کار گرفته می‌شود، پراکسید هیدروژن است که می‌تواند باعث اکسید شدن رنگ‌دانه‌های رسوب کرده بین هرم‌های مینایی دندان شود و آن‌ها را به خوبی از بین ببرد. در نهایت و در مرور زمان، این ماده به قسمت زیر دندان و یا همان عاج نفوذ کرده و رنگ آن را روشن می‌سازد.

هزینه بلیچینگ دندان چقدر است؟

هزینه بلیچینگ دندان

همان طور که می‌دانید مشکل زردی دندان و حجم آن در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و این موضوع می‌تواند به عنوان اصلی‌ترین عامل برای تعیین هزینه نهایی بلیچینگ دندان شما باشد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که بلیچ دندان، در مقایسه با سایر روش‌های زیبایی دندان، کم هزینه‌تر است. اما در واقع می‌توان گفت، چند عامل وجود دارد که در هزینه نهایی سفید کردن دندان‌ها تأثیر‌گذار است.

برخی از عواملی که در هزینه بلیچینگ دندان، تأثیر دارد، عبارت است از:

  • میزان تخصص و مهارت پزشک متخصص
  • نوع و روش بلیچینگ مورد نظر
  • نوع مواد استفاده شده
  • میزان زردی دندان‌ها
  • تعداد جلسات مورد نیاز برای سفید کردن دندان
  • و…

عوارض بلیچینگ دندان

این موضوع درست است که بلیچ دندان، تأثیر زیادی در طرح لبخند و زیبایی دندان‌های شما دارد. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که هر نوع درمان زیبایی، علاوه بر مزایا و فواید بسیاری که دارد، ممکن است عوارضی را نیز برای شما به دنبال داشته باشد. همچنین در نظر داشته باشید که این عوارض کوتاه مدت بوده و به طور معمول، عموم افراد از انتخاب خود رضایت کامل را داشته‌اند.

در حالت کلی برخی از عوارض شایع که پس از بلیچینگ دندان، خود را نمایش می‌دهند، عبارت‌اند از:

  • حساسیت دندان به مواد سرد و گرم به دلیل تماس عاج دندان با مواد شیمیایی بلیچ دندان که در نهایت پس از مدتی این عارضه از بین خواهد رفت.
  • همان طور که می‌دانید، لثه بافتی نرم دارد و سفید کردن دندان در روش بلیچینگ مکن است بافت لثه شما را تحریک کرده و در نهایت سبب به وجود آمدن التهاب و قرمزی در آن شود.
  • دست نیافتن به نتایج مطلوب و دلخواه، از دیگر عوارض بلیچینگ دندان است. زیرا ممکن است دندان‌های شما بیش از حد سفید شده و یا بر خلاف آن تغییر رنگ چندانی ایجاد نشود. در صورتی که از نتیجه به دست آمده، رضایت کلفی را نداشتید، نگران نباشید. زیرا پس از گذشت چند ماه، رنگ دندان‌های شما به رنگ طبیعی خود در خواهد آمد.
  • در صورتی که بلیچینگ دندان، به صورت اصولی انجام نشود، ممکن است به مینای دندان آسیب جدی وارد شده و یا به مرور زمان از بین برود.

در نهایت دقت داشته باشید که این عوارض احتمالی بوده و در صورتی که توسط بهترین پزشک متخصص انجام شود، هیچ اتفاق ناگواری برای شما رخ نخواهد داد.

بلیچینگ دندان چقدر دوام دارد | ماندگاری بلیچینگ دندان چقدر است؟

بلیچینگ دندان چقدر دوام دارد

در قسمت قبل با عوارض بلیچینگ دندان، به خوبی آشنا شدید. اکنون ممکن است این سؤال برای شما پیش آمده باشد که بلیچینگ دندان، چقدر دوام دارد؟

در این قسمت از این مقاله قصد داریم تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

اگر بخواهیم در یک کلمه به پاسخ این سؤال بپردازیم، باید بگوییم که این روش درمانی دائمی نیست و اثر آن پس از گذشت مدت زمانی معین از بین خواهد رفت. اما در این قسمت این نکته را نیز در نظر داشته باشید که دائمی نبودن این روش به معنای ماندگاری پایین و زود گذر نیست. بنابراین اگر بخواهیم یک بازه زمانی معین را بیان کنیم، می‌توانیم بگوییم بلیچینگ دندان، به مدت ۶ ماه تا ۲ سال متغیر خواهد بود.

همچنین با توجه به اینکه از کدام روش سفید کردن دندان‌ها استفاده کنید و به چه سطحی از سفیدی دندان برسید و در کنار آن، فرایند مراقبتی و نگهداری دندان را بعد از بلیچینگ چطور رعایت کنید، دوام و ماندگاری سفیدی ناشی از بلیچینگ متفاوت خواهد بود. علاوه بر آن در برخی از موارد که افراد جنس دندان‌های خوبی دارند و زردی روی دندان آن‌ها ممکن است در اثر گذر زمان باشد و در روش بلیچ دندان از بین برود، ماندگاری این روش بیشتر خواهد بود.

قبل و بعد بلیچینگ دندان

همان‌ طور که می‌دانید دندان‌ها، با استفاده از بلیچ دندان، حالتی زیبا‌تر، رنگی روشن‌تر و در نهایت شفافیت بالایی را به خود خواهند گرفت که این در واقع اصلی‌ترین تفاوت قبل و بعد از بلیچینگ دندان به حساب می‌آید. همچنین علاوه بر آن بلیچ دندان و سفید شدن آن، سبب بر افزایش حس اعتماد به نفس افراد شده و می‌تواند لبخندی زیبا و جذاب را به چهره شما ببخشد.

برای درک بهتر این موضوع، شما می‌توانید تصاویر قبل و بعد بلیچینگ دندان را مشاهده کرده تا تفاوت دندان بلیچ شده و قبل از آن را عیناً و به طور واضح ببینید.

قبل و بعد بلیچینگ دندان

سخن پایانی

به پایان بخشی دیگر از مطالب در سایت پزشکبان، رسیدیم. در طی این مطلب، قصد بر این داشتیم تا در مورد بلیچینگ دندان، به طور خلاصه و مفید مطالبی را در اختیارتان قرار دهیم. همچنین در همین راستا به بررسی عناوینی همچون بلیچینگ دندان چیست، هزینه بلیچینگ دندان، عوارض بلیچینگ دندان، بلیچینگ دندان چقدر دوام دارد و قبل و بعد بلیچینگ دندان، صحبت کردیم.

در پایان دریافتیم کسانی که از زردی دندان‌های خود رنج می‌برند با استفاده از روش بلیچ دندان، می‌توانند صاحب دندان‌هایی سفید و جذاب شوند. همچنین در طی این مقاله آموختیم بلیچینگ دندان، علاوه بر مزایایی که دارد ممکن است شما را درگیر عوارض خود نیز کند. بنابراین توصیه ما در مورد این موضع این است که تا می‌توانید به رعایت بهداشت دهان و دندان خود بپردازید تا مجبور به انجام این گونه امور نشوید.

از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، نهایت سپاس را از شما داریم. در صورت داشتن هر گونه سؤال در این زمینه می‌توانید در بخش کامنت‌ها آن را با ما به اشتراک بگذارید. در نهایت امیدواریم از خواندن این مطلب، نهایت استفاده را برده باشید و برای شما مثمرثمر واقع شده باشد.

دندان مهمترین عضو دهان است که شما برای غذاخوردن به آنها نیاز دارید. اگر دندان‌ها به هر دلیلی تناسب لازم را نداشته باشند و درست در جای خود قرار نگرفته‌ باشند، با مشکلات متعددی روبرو خواهید شد! به همین علت هست که سلامت و زیبایی دندان برای اکثر افراد خیلی مهمه!
در همین رابطه اگر دارای دندان های نامرتبی میباشید، پیشنهاد میکنیم که به صفحه بهترین متخصص ارتودنسی مراجعه نمایید.

سؤالات متداول سفید کردن دندان

اکنون در این بخش قصد داریم تا به بررسی و پاسخ سؤالات احتمالی شما در رابطه با سفید کردن دندان بپردازیم:

آیا سفید کردن دندان با استفاده از بلیچ دندان، نیازمند سن خاصی است؟

معمولاً تمامی افراد می‌توانند از روش بلیچینگ، جهت سفیدکردن دندان ‌هایشان، استفاده کنند؛ اما معمولاً این کار برای افراد بالا ۱۸ سال توصیه می‌شود.

چه افرادی کاندید مناسبی برای بلیچینگ دندان نیستند؟

افراد دارای ویژگی‌های زیر، کاندید مناسبی برای بلیچینگ دندان نخواهند بود: • خانم‌های باردار و شیرده • افراد داری بیماری‌های لثه • افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی • افراد با داشتن دندان‌های بیش از اندازه پوسیده • افراد دارای سایش‌های دندانی

چه زمانی برای انجام خدمات بلیچینگ می‌توانیم به پزشک مراجعه کنیم؟

در حالت کلی زمانی که دندان‌های شما رنگ زرد و یا قهوه‌ای به خود گرفتند و با روش‌های طبیعی قابل حذف نبودند، می‌توانید برای سفید کردن دندان‌ها از بلیچ دندان استفاده کنید.

منبع: webmd

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا